Megvalósul az álmom

Megvalósul az álmom

Az álmok folytatódnak

Magyarország Szépe 2016

2016. június 22. - Ivett álma

Sziasztok! :)

Nagyon sok mesélni valóm van nektek, szuper dolgok történtek velem az elmúlt napokban. Szombaton volt a Magyarország Szépe 2016-os idei válogatója, ahova 930 lányból 230 volt az a szerencsés akit behívtak a Bálnában megrendezett válogatásra. Hosszas várakozás után dőlt el végül,hogy ki lesz az a 20 lány aki biztosan ott lesz a felkészítő táborban. Sok információt még nem sikerült megtudnunk a versenyről, egy biztos, hogy 2 hetet fogunk eltölteni egy csodálatos helyen, Miskolcon. A várakozás idejét feledtette velem, hogy mellettem volt  a Párom, aki kitartóan végig ülte velem az egész napot, támogatott, segített. Azt gondolom, hogy nincs is annál jobb amikor egy ilyen helyzetben vagy rossz pillanatban tudod,hogy mindig számíthatsz a Párodra,Szerelmedre.13435484_1838961912992032_6737166847439656387_n.jpg

A válogatás után készítettek velünk pár interjút illetve fotót is. Kíváncsiak voltak, hogy hogy éreztük magunkat aznap és aki kitartóan ismét elindult a versenyen miért gondolta, hogy az idei év ideálisabb lesz már számára. Igazából ezt a kérdést pont nekem tették fel, ugyanis  2 évvel ezelőtt szintén ezen a versenyen indultam. Akkor még fiatalabb voltam, nem nagyon tudtam mi vár rám. Azt gondolom, kellett ez a 2 év ahhoz, hogy felnőjek egy ilyen verseny színvonalához, és magához a feladathoz.

Ha jobban megnézzük azért a lányok akik itt vannak, vért izzadva küzdenek azért, hogy az ő fejükre kerüljön a korona. Kívülről nem mindig ez látszik, de aki legalább egyszer volt már ilyen helyzetben, vagy belelát egy kicsit ebbe a világba, az tudja, hogy nem minden a külső és, hogy nem egész nap a tükör előtt szépítkezünk. Természetesen ezek is nagyon fontos részei, de csak egy része. Figyelni kell az alakra, az ételre, hogy mikor mit eszünk, mert ilyenkor gyorsan felszaladnak az emberre a kilók, ami ilyen esetben hátrány is lehet. Az intenzív sportolás is elmaradhatatlan, az ápoltság és emellett fontos, hogy mindig kipihentek legyünk, mert a sok interjú, felvétel készítéséhez elengedhetetlen a koncentráció és az,hogy fejben ott tudjunk lenni.

Ez egy rendkívül összetett dolog, de semmi sem lehetetlen. Idén már mondhatjuk,hogy több tapasztalattal indulok, tudom mik az elvárások, mik azok a dolgok amikre jobban oda kell figyelnem.  Szóval, kérlek titeket, hogy továbbra is szurkoljatok és köszönöm, hogy követitek az oldalam. Hamarosan jelentkezni fogok, ugyanis nemsokára indulok a 4. kontroll vizsgálatomra. Remélem minden rendben lesz, majd mesélek.

Addig is ha van egy kis időtö13434943_1839643492923874_4740101946926630443_n.jpgk, kérlek titeket látogassátok meg facebook és instagram oldalimat ahova napi szinten posztolok minden fontos történésről az életemben! :)

Facebook: https://www.facebook.com/ivettszigligeti/?ref=bookmarks
Instagram: https://www.instagram.com/sz_yvett/   

Puszi, Ivett

A bejegyzés trackback címe:

https://megvalosulazalmom.blog.hu/api/trackback/id/tr398830764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása